20.1.11

Bekerja semasa Public Holiday...pfft!

Apa yang orang akan fikir bila baca tajuk entry ni?

  • aku seorang pekerja mithali?
  • aku seorang pekerja berdedikasi?
  • aku menang award employee of the year?

Semua salah ok... aku sanggup pergi kerja sebab kedarahkan replacement leave... so that nanti 'complusory leave' CNY nanti bole ganti dgn replacement leave. So cuti aku masih berbaki dengan sungguh banyak....LOL

Pagi2 bangun awal, meredah jalan yang lengang (pastinya semua orang masih berdengkur), demn! Bos aku sampai dulu... Nasib baik dia tak bising. Maybe sebab aku just terlewat 6 minit dua puloh saat.

Apa aku akan buat hari ni? Roh dan jasad aku tak bersatu. Ottoke? (how to do dalam bahasa korea, agaknya -.-") Dari tadi aku duk jalan2 di fesbuk dan blog orang. Maka terdatanglah ilham untuk membuat target. Target aku utk weekend ni (sebab hari ni rasa macam weekend):

  • Makan secret recipe
  • macam nak main es skating ja
  • Jogging :D
Let see sama ada impian menjadi kenyataan or tak~

posto2 : Cik Zati n Cik Ros, sila halo2 masa lapang anda~

6 comments:

zyra j said...

wuwuuu menariknyeee! :D
haha kesian ang aini. xpe2 nnt replace. kte outing wkend ni ke eh eh?

*gmbirenye ko da b'blog lg!

Aini Khadijah said...

weekend ni maybe aku ada agenda ngan kawan aku...
tapi tengokla macam mana, if tak jadi kita on ok?

plus, if keluaq minggu ni, mak kamu tak bising pule -.-"

zyra j said...

haha mst la mak ak bising! tp ak mcm xbleh dok diam. haha! :D klo ngn ko, mak ak xbising sgt kot? :P

eh tp sile la ngn agenda kamu tu dlu.

Aini Khadijah said...

hehe macik...nanti2 dulu ye...
tape2, nanti ada la can aku nk blanje kome~

AyuE SurihanyOt said...

hang keja kat mana wei??

Aini Khadijah said...

ayue: aku keja kt Cheras, Alam Damai.
awat?
hm...ang ada kawan2 civil dak?
haha...nk suroh ang rekemen orang apply kt tempat keje aku ni...
bos aku dok suroh cari...
post site engineer
(ok,lari topik jap)