17.1.11

The January end so soon~

Assalamualaikum w.b.t

I feel like writing sebab baru berkesempatan. Kerja yang sangat melambak for the past few months, last year. Baru sekarang ada masa untuk bernafas. Alhamdulillah. Aku bersyukur atas pemberian rezeki yang melimpah ruah dari-Nya.

Habis je bulan Januari ni, genaplah 8++ bulan aku keja. Wee, rasa macam tak sangka aku boleh bertahan dengan sangat lama kt company yang mcm hampeh satu ketika dulu. Selalu kena panggil dengan bos, kena tengking, supervisor aku selalu marah2, pilih2 warna kulit and so much more.... Alhamdulillah Allah menguji aku untuk terus bersabar and I think I can face it well, for now.

Buat masa ni, tu saja kot aku nak tulis. Next post should be more casual (lepas aku baca ap yang aku baru tulis ni, aku rasa aku macam sudah sedikit matang...wee...tak sabaq nak kawen)

No comments: