16.2.11

12th February - 14th February 2011

Kan ai dah cakap, sejak dua menjak ni ai busy. :P

12th February tu reception wedding my coursemate; En. Hafiz dan Puan Dini. Even kami sampai dah lambat, tapi sempat nak buat havoc kat wedding orang. Sila bersopan ye semua. Biasala, wedding kawan se-course, se-sekolah, se-matrik, mesti will turn to a small reunion.

antara girls yang hadir

antara guys yang tayang muka

ini aksi yang menggiurkan -.-"
haha

pelamin abang Hafiz (muka tak malu duk main-main kat pelamin orang. siap suroh cameraman amek gambar kami yang gojes for free)

kenapa ada sekor je kumbang? ini Zati sudah cop~

Congratulations Dini. Sangat cantik tau. Ai tak tipuuu~
(yang interframe tu Alvina. Sebelah Dini tu Nazurah)

Sangat berharap dapat kahwin secepat mungkin -.-"

So, alang-alang the next day is hari matahari (sunday la wey, bukan sandae kon ok), me with Zati and Nashie with few friends of us kononnya berkelah la kat FRIM Kepong.
Amin si GPS siap bagi direction sesat. Bawak ke 7-e, kononnya nak beli ayaq. Rope2nya tanya direction. Tak mau ngaku dah sesat. Nasib baik tak malu bertanya, kang bertambah sesat.

Tada....

konon kena bangun awal pagi, kan muka dah sembab. Tapi orang yang suroh bangun awal tak muncul2 pon lagi -.-"

:)

pemandangan indah o.O

nice pic. credit to Amin

pacat yang mengisap darah Nashie. Aku pon kena 1.

ini amin dan kawannya, Aiman tak kesah :)

Zati + Nash <3

Me + Nash :0
Aik, time makan (Ikea-ing) jadi ramai la pulok -.-?
haha..AP dan adiknya turut join we ols that evening. Fun!
Sila tengok gelagat masing2 depan makanan, esp Amin. Dia order sekoq ayam, LINCIN~

Then, the day after that, Monday.
Annual Dinner Company, collaboration dengan partner, Alphazen.
Tak ada luck. Grand prize RM2k tak dapat. Makanan pon biasa saja. Chinese food, faham2 la sendiri. Yang penting dapat jumpa Si Kacak "bersama isteri". keciwa
Tak ada gambar si kacak sebab jeles. -.-"

otw :)

me company~

ai jaga registration

E&J Alphazen tugu ais

Pembuka selera

Me + Azrul si despatch

and another pics of dinner ahead.
Dah terlalu lama aku ngular hari ni~
Babai :)

No comments: