6.2.11

Ho Ho Holiday

Cuti Raya Cina dimanfaatkan sepenuhnya, cuti seminggu tu. Dah macam cuti raya posa pulak. Raya posa punya cuti pon tak selama ni. Siap ber-compulsory cuti pulak.

Awal2 cuti tu memang tak best. Sebab cuti sorang-sorang. -.-"

What Happen in Perlis? Wee... we all balik Perlis this time semata-mata nak menggunakan facilities yang ada kat Pusat Ko Timah Tasoh for the last time before our beloved father retire awal bulan Mac ni. Hehehe...

Day 1

Cycling, wall climbing, abseiling.
(sakit buntut sebab terover cycling. Ya la, nak bergerak dari satu tempat ke satu tempat naik gerek, nak nak plak aku hak pendek ni.)

Day 2

Paintballing, flying fox
(badan lebam-lebab sebab kena pallet paintbal. Due to my oversize, I can't hide -.-")

Due to my tight schedule, I'm not able to upload all those pics my self. Just click the above links to view the pics.

posto2: ada antara gambars tu yang kurang sopan. sila maafkan ketidaksopanan saya -.-"





No comments: