7.5.11

Thorn Birds

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama cek tak update belog. Nak kata busy tu, besa la. Keja dah lama, so, expectation bos pada kita dah makin tinggi. Nak fullfill requirement seorang bos yang sangat fussy bukan senang ok.

Fullstop. Cek bukan nak cerita pasai keja cek. Cek nk cerita yang currently, cek dah fall in love dengan satu drama korea ni, Thorn Birds. Cek stat tengok cerita ni kat channel 391 few weeks back lah. Now ni dah episod 16. On air Rabu & Khamis pukul 9, ulangan hari Ahad pukul 2 (dlm Astro schedule pukul 11, jangan duk pecaya).

Generally, storyline cerita ni berkisar cerita mak, artis, frienship, and mestilah cinta sikit2. If nak tau sinopsis, bole la u ols baca sendiri kat dramacrazy.net. Siap kome bole download skali kat situ.

hero & heroin

heroin yang baik la ofkos

hero 1

characters dalam cerita ni
(pompuan baju merah tu watak jahat, tapi bila jadi baik, sweet sangat)

hero kedua. Sweet sangat mamat ni. Tapi, yang matang hero 1 la.

Okaylah. Enuf for today.
(^.^)v

1 comment:

syira zubir said...

hyee........bw here............. jom jenguk . all clothes from RM20-RM40 =))