24.1.11

An evening with Miza :)

"Babe, jom pergi makan. I lapar doeeee"
Bbm received from my old friend. I swear i missed her damn much.
So, aku pon setuju nak teman si cantik ni makan. Even time tu da petang hari Ahad, dengan hujan lebatnya, aku still terasa nak berdating, sebab da lama tak berpeluang nak jumpa. Plan nak jumpa sekali dengan yang lain-lain, tapi masing-masing ada hal.

Me (yang bulat tu la ofkos) & Cik Miza

We talked what i have missed for the past few years. Sangat merindui zaman2 lower form dulu.
I think I don't need to story mory details apa yang kitorang buat sebab aku pon tak berapa sempat nak mengarang. But I'm looking forward to meet the others during Haika's wedding.

Cik Miza, thanks for the sweet evening after all.

posto2: achieved target aku untuk last weekend hanyalah 'makan kat secret recipe' semata-mata (hajat nak makan yang aku tunaikan dulu)