13.6.11

Finally, it's done. Who's next??

Assalamualaikum w.b.t
Last weekend was my brother's majlis sambut menantu.
Alhamdulillah everything berjalan dengan lancar even ada certain part tak di-well planning kan.
But,overall this ceremony taught me a lot about wedding preparation.
So, bole la plan untuk diri sendiri plak lepas ni.. wakaka
Ekceli, i cakap macam tu sebab ramai bebeno orang menanya
"ang bila plak? tak lama lagi kot?"
"kamu bila lagi, jangan tak bagitau pulak"
"tahun depan kamu lah ye?"
dan macam2 bunyi la, aku pon dah tak ingat. yang aku ingat, aku jawab
"InsyaAllah, soon" -.-"
How soon pon aku tak tau la.
Cantik tak? oke,aku selebet sebab dah peluh meluh~
Berdiri dari kiri : Abg Pyan, Abah, Mak, Budin, Abg pidot
Duduk dari kiri : K. Raudzah, Si cumel, Alya, Aimi, Kakeda, Kanon